Следвайте Гласове в Телеграм и Инстаграм Процесите в ДПС в момента дават шанс на

...
Следвайте Гласове в Телеграм и Инстаграм Процесите в ДПС в момента дават шанс на
Коментари Харесай

Трифон Панчев: Лявото обединение може да върне справедливостта и солидарността в България

Следвайте " Гласове " в Телеграм и Инстаграм 

Процесите в Движение за права и свободи сега дават късмет на неговия електорат за първи път да има същински избор

„ Колаборация с ГЕРБ няма по какъв начин да се случи – имаме решение на Конгрес. Червената линия за Българска социалистическа партия са ГЕРБ и Движение за права и свободи. “ Това съобщи членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия и кмет на Дряново Трифон Панчев в ефира на Bulgaria ON AIR.

 „ Вярвам, че в идващия парламент може да се образува коалиция отвън Борисов и Пеевски. В момента доверието в политическия хайлайф е доста ниско и по тази причина Българска социалистическа партия предлага като формула експертен кабинет – без политически лица, а със експерти в сферите, в които работят “, сподели още Трифон Панчев.

По думите му необятното ляво обединяване не е математически общ брой на хора, а на хрумвания. „ Важно е да покажем на хората, че левите обединения можем да се събираме, а не да се разделяме, и да работим дружно. На идните избори ще видите нови лица, които ще дадат по друг облик на Българска социалистическа партия и на лявото като цяло “, разяснява Панчев. Той добави, че е обикновено водачите да дадат път на младежи, които занапред разкриват своя капацитет.

Според социалиста процесите в Движение за права и свободи сега дават късмет на неговия електорат за първи път да има същински избор. „ Изначално това са най-неоправданите хора, които живеят в най-бедните региони в България. А това, което излиза в общественото пространство за Движение за права и свободи, е чудовищно – бронирани коли, злато, пачки, прокурорски напън. Вярвам, че българските мюсюлмани и освен са едни естествени хора, които не харесват това. Сега те имат късмет да изберат нещо друго “, акцентира Панчев.

Той разяснява думите на някогашния ръководител на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че има отлив на членове след нейното изключване: „ Като представител на Българска социалистическа партия в област Габрово и кмет на Дряново, мога да кажа, че по-скоро при нас има нарастване на хората, които желаят да станат партийни членове, в сравнение с отказали се поради нея. Проблемът на Нинова е, че тя се капсулира с един стеснен кръг от хора, които сега обикалят медиите и приказват лъжи за да обслужват олигархията и политическата мафия, против които ние се борим. “

 Според него проблем сред партията и президента в никакъв случай не е имало. „ Проблемът беше на Корнелия Нинова, редовите социалисти харесват президента Радев. Българска социалистическа партия го е издигнала и неслучайно той е единственият политик в България с положителен рейтинг. Вярвам, че отсега нататък нашите връзки ще се подобрят “, счита Трифон Панчев.

 „ Имаме реален късмет да удвоим нашия резултат и Българска социалистическа партия да се завърне като фактор, тъй като България има потребност освен от непоклатимост, само че и от правдивост и взаимност – тези леви идеали, които в последните години се позабравиха “, сподели в умозаключение Панчев.

Инфо: bsp.bg

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР